Παναιτωλικόσ Παοκ / Παναιτωλικοσ Παοκ : Live Sthn Ert Sports : Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός.

Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης.

Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Î'κόμα σκοράρει....... SERPICO - Georgiou Club
Î'κόμα σκοράρει....... SERPICO - Georgiou Club from www.georgiouclub.gr
Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Παναιτωλικοσ Παοκ : Live Sthn Ert Sports
Παναιτωλικοσ Παοκ : Live Sthn Ert Sports from www.agriniosite.gr
Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .

Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης.

Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Î'κόμα σκοράρει....... SERPICO - Georgiou Club
Î'κόμα σκοράρει....... SERPICO - Georgiou Club from www.georgiouclub.gr
Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Παναιτωλικόσ Παοκ / Παναιτωλικοσ Παοκ : Live Sthn Ert Sports : Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός.. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .